Μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από το ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα αναζήτησε στη Μύκονο η Σήλια Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και λαμπερά πρόσωπα από τον διεθνή χώρο της showbiz.
Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν μαζί της στο νησί των Ανέμων ήταν και η Σοφία Βεργκάρα, με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας να αναφέρεται στη διάσημη ηθοποιό με ιδιαίτερα θερμά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τη «αδελφή ψυχή μου».
Η Σήλια Κριθαριώτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από το πάρτι στη Μύκονο, στο οποίο εμφανίζεται να διασκεδάζει και να χορεύει χωρίς άγχος, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κράτησαν σε έντονους ρυθμούς το προηγούμενο διάστημα. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Μετά από δύο μήνες χωρίς ύπνο για να παρουσιάσω το σόου μου, που ακολούθησε ένα γρήγορο ταξίδι στην Κορέα για την οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση, έφτασε επιτέλους η ώρα να χορέψω, να χαλαρώσω και να γιορτάσω τη ζωή με καλούς φίλους, εντελώς απαλλαγμένη από το στρες».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η σχεδιάστρια είχε προηγουμένως παρουσιάσει το νέο της σόου μόδας στο Παρίσι, σε μια περίοδο με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις και ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση. Έτσι, η απόδραση στη Μύκονο έμοιαζε σχεδόν επιβεβλημένη, γιατί ακόμη και η υψηλή ραπτική χρειάζεται κάποτε ένα διάλειμμα από τα φώτα, τα fittings και τη γνωστή ανθρώπινη εμμονή με τα αψεγάδιαστα χρονοδιαγράμματα.
Στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια εμφανίζεται ιδιαίτερα ευδιάθετη, απολαμβάνοντας τη μουσική και την παρέα της Σοφίας Βεργκάρα, με τις δύο γυναίκες να δείχνουν πως συνδέονται με στενή φιλία.
Η παρουσία τους στο κοσμοπολίτικο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η κοινή τους έξοδος συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media, αποτυπώνοντας μία πιο αυθόρμητη και προσωπική πλευρά της γνωστής σχεδιάστριας.









