Μια από τις πιο προσωπικές της συνεντεύξεις έδωσε η Μαντίσα Τσότα, μιλώντας για όσα την έχουν σημαδέψει από μικρή ηλικία, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor. Ανάμεσα σε όλα όσα αποκάλυψε, υπήρξε και μια ιδιαίτερα συγκινητική αναφορά στον Σταύρο Φλώρο και στη σχέση που ανέπτυξαν μέσα στο παιχνίδι.
Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στο MAD TV και θυμήθηκε τη στιγμή της αποχώρησής της, παραδεχόμενη πως όταν βγήκε από το παιχνίδι δεν είχε καν προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι η δική της διαδρομή είχε τελειώσει.
«Σε κάθε αποχώρηση ο καθένας στενοχωριέται. Στη δική μου δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι τώρα τελειώνει το Survivor και φεύγω. Όταν πήγα στο ξενοδοχείο δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, όταν γύρισα στην Ελλάδα ήμουν σε σοκ», εξομολογήθηκε.
Υπήρχε, όμως, κάτι πολύ μεγαλύτερο που είχε επισκιάσει τα πάντα. Το σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου.
Η Μαντίσα Τσότα έδειξε στην κάμερα ένα αντικείμενο που της είχε χαρίσει ο συμπαίκτης της. Ένα κομποσχοίνι που κρατά ακόμη, ως μικρό αλλά πολύ σημαντικό ενθύμιο από την κοινή τους εμπειρία στο reality.
«Το ότι συνέβη αυτό με τον Σταύρο ήταν σοκ. Το κομποσχοίνι αυτό είναι δικό του», είπε χαρακτηριστικά.
Και η εξομολόγησή της έγινε ακόμη πιο συγκινητική.
«Καλώς ή κακώς υπήρχε αυτή η σύνδεση, οπότε όταν έμαθα ότι τραυματίστηκε εκείνος, ένιωσα σαν να είναι ο αδερφός μου. Αυτό επισκίασε την αποχώρησή μου, ξέχασα τα πάντα εκείνη τη στιγμή».
Για τη Μαντίσα, εκείνη η είδηση άλλαξε εντελώς την οπτική της. «Σκέφτηκα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν ήμουν στο παιχνίδι», ανέφερε.
«Γιατί επειδή είμαι από την Αλβανία να πληρώνομαι λιγότερο;»
Η κουβέντα, ωστόσο, δεν έμεινε στο Survivor. Η Μαντίσα Τσότα μίλησε ανοιχτά και για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής της, αποκαλύπτοντας πως από μικρή ηλικία χρειάστηκε να αντιμετωπίσει καταστάσεις που την έκαναν να αισθανθεί διαφορετική.
«Από μικρή, λόγω του ότι η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω ζήσει πάρα πολλές δύσκολες εμπειρίες. Εννοείται πως είναι κάτι που σε σημαδεύει, αλλά δεν άφησα αυτό να με ορίσει», είπε.
Αντί να την αφήσει να λυγίσει, προσπάθησε να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε δύναμη. Το σχολείο, ο αθλητισμός και η δουλειά της έγιναν τα δικά της όπλα για να αποδείξει ποια είναι.
Υπήρχαν όμως περιστατικά που, όπως περιγράφει, την πλήγωσαν περισσότερο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, όπως αποκάλυψε, αισθάνθηκε ότι η καταγωγή της μπορούσε να λειτουργήσει εις βάρος της.
«Με στεναχωρούσε πάρα πολύ και έλεγα “Γιατί δηλαδή επειδή είμαι από την Αλβανία πρέπει να πληρώνομαι λιγότερο; Γιατί επειδή είμαι από την Αλβανία πρέπει να πάρω 7 ή 8 στο σχολείο και πρέπει να πάρει η άλλη 9, ενώ έχω γράψει καλύτερα”; Γιατί; Επειδή η μητέρα μου είναι καθαρίστρια; Επειδή είμαι από την Αλβανία; Επειδή είναι χωρισμένοι οι γονείς μου;»
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









