Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση υποδέχθηκε η Dara την είδηση πως το Μπουργκάς θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2027.
Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και έσπευσε να στείλει το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της, μετατρέποντας την ανακοίνωση σε… πρόσκληση για πάρτι.
Η τραγουδίστρια μίλησε με ιδιαίτερα ενθουσιώδη τρόπο για τη διοργάνωση, καλώντας τους fans της να ετοιμαστούν από τώρα για μια Eurovision διαφορετική, με έντονο άρωμα θάλασσας.

«Οι γοργόνες μου και οι καπετάνιοι μου, ελάτε!»
Η Dara απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λέγοντας:
«Περιμένω όλες τις γοργόνες μου, όλους τους καπετάνιους μου, να έρθουν και να χορέψουν μαζί μας!»
Η επιλογή του Μπουργκάς φαίνεται πως την ενθουσίασε ιδιαίτερα, καθώς πρόκειται για παραθαλάσσια πόλη και η ίδια θέλησε να συνδέσει τη Eurovision με το καλοκαίρι, τις διακοπές και φυσικά τα πάρτι.
Και κάπου εκεί ήρθε και η πιο… απολαυστική ατάκα της.
«Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι της θάλασσας είναι φοβεροί στα πάρτι, οπότε τι περιμένετε; Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι και φύγαμε για Μπουργκάς! Συγχαρητήρια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Eurovision 2027 αποκτά άρωμα καλοκαιριού
Με το μήνυμά της, η Dara φαίνεται πως έχει ήδη μπει σε ρυθμούς Eurovision 2027, θέλοντας να μεταφέρει στους θαυμαστές της την ενέργεια που περιμένει να έχει η διοργάνωση.
Το Μπουργκάς επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό και η Dara έσπευσε να δώσει από τώρα το σύνθημα για μια Eurovision με θάλασσα, χορό και… καινούργια μπικίνι.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









