Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Μαρίνα Βερνίκου: Συγκίνηση για τον γιο της – Το νέο ξεκίνημα στην Ουάσινγκτον

27/08/2026 - 20:25 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της, Γιώργου Καμπουρίδη, ξεκίνησε για τη Μαρίνα Βερνίκου, καθώς εκείνος αναχώρησε για την Ουάσινγκτον προκειμένου να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί του στην αμερικανική πρωτεύουσα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από αυτή τη σημαντική στιγμή. Μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram μίλησε για τα συναισθήματα που της προκάλεσε ο αποχωρισμός, αλλά και για την περηφάνια που νιώθει βλέποντας τον γιο της να κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια.

Όπως εξήγησε, παρά την απόσταση, η οικογένεια παραμένει πάντα ένα σταθερό σημείο αναφοράς. Η ίδια θέλησε να δώσει στα παιδιά της την ελευθερία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή, γνωρίζοντας πως υπάρχει πάντα ένα «σπίτι» στο οποίο μπορούν να επιστρέψουν.

«Σήμερα άφησα το δεύτερο παιδί μου στην Ουάσινγκτον, για να ξεκινήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής του. Να σπουδάσει, να γνωρίσει ανθρώπους, να κάνει λάθη, να μάθει, να γελάσει, να ονειρευτεί και σιγά σιγά να φτιάξει τη δική του ζωή. Και περίεργο… δεν έφυγα στενοχωρημένη. Έφυγα χαρούμενη και περήφανη», έγραψε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική της οικογένεια και στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, εξηγώντας πως οι γονείς της παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ κοντά της. Αυτό, όπως σημείωσε, ήταν το πρότυπο που θέλησε να δημιουργήσει και για τα δικά της παιδιά.

«Η απόσταση δεν μετριέται σε χιλιόμετρα όταν οι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως το σημαντικό για έναν γονιό είναι να δίνει στα παιδιά του την ασφάλεια να φύγουν, χωρίς να αισθάνονται ότι απομακρύνονται πραγματικά από την οικογένειά τους.

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Μαρίνα Βερνίκου έστειλε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα στον γιο της, ενθαρρύνοντάς τον να ζήσει νέες εμπειρίες, να γνωρίσει τον κόσμο και να κυνηγήσει τα όνειρά του.

«Αγόρι μου, πήγαινε να ζήσεις. Να γνωρίσεις τον κόσμο, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να μη φοβηθείς ποτέ να ανοίξεις τα φτερά σου», έγραψε, συμπληρώνοντας πως η οικογένειά του θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου 2005 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Ανέζια.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.