Το προσωπικό του αρχείο άνοιξε ο Μιχάλης Κουινέλης, φέρνοντας στο φως ένα βίντεο με τον Γιώργο Μαζωνάκη που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το κοινό.
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 54χρονου ερμηνευτή, ο Stavento επέλεξε να τον αποχαιρετήσει όχι με μια τυπική φωτογραφία ή ένα μακροσκελές κείμενο, αλλά με μια αυθόρμητη στιγμή από τις ώρες που είχαν περάσει μαζί δημιουργώντας μουσική. Το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα σε στούντιο ηχογράφησης και καταγράφει τους δυο τους σε χαλαρή διάθεση, να τραγουδούν μαζί το «Οινόπνευμα φτηνό».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πρόκειται για το τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Αγαπώ σημαίνει», με τον Μιχάλη Κουινέλη να υπογράφει τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική. Περισσότερο όμως από το ίδιο το τραγούδι, εκείνο που αποκτά πλέον ξεχωριστή σημασία είναι η εικόνα των δύο καλλιτεχνών την ώρα της δημιουργίας. Χωρίς σκηνή, προβολείς και κοινό, ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται σε μια στιγμή που μέχρι τώρα είχε παραμείνει ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονταν μαζί του στο στούντιο.
@michalis_staventoΑς μην τα κρατάω μόνο για μένα… Έτσι περνάγαμε στο στούντιο κάθε φορά. Καλό ταξίδι αδερφέ…🕊️♬ πρωτότυπος ήχος – STAVENTO
Ο Μιχάλης Κουινέλης αποφάσισε πλέον πως δεν ήθελε να κρατήσει αυτές τις αναμνήσεις μόνο για εκείνον. «Ας μην τα κρατάω μόνο για μένα… Έτσι περνάγαμε στο στούντιο κάθε φορά. Καλό ταξίδι αδερφέ…», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok. Μέσα σε λίγες μόνο λέξεις, ο Stavento έδωσε και μια εικόνα της σχέσης που είχαν αναπτύξει μέσα από τη μουσική: οι ώρες της δουλειάς τους δεν περιορίζονταν στην ηχογράφηση, αλλά είχαν γέλιο, αυθορμητισμό και τραγούδι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αποτελεί πλέον μία ακόμη προσωπική ανάμνηση από τον Γιώργο Μαζωνάκη που οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του επιλέγουν να μοιραστούν δημόσια μετά την απώλειά του.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.








