Η Ευγενία Σαμαρά φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Σασμός» που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

«Μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος, θα μπορούσε πολύ άνετα να είμαι δικηγόρος. Η αλήθεια ήταν ότι μέχρι τότε ανέβαινε σκαλί το σκαλί, άνοιγε, άνοιγε και ήρθε και έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα, ούσα κι εγώ πιο έτοιμη γι’αυτό. Γιατί πιστεύω πως η ζωή μας φέρνει τα πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε, ότι αντέχουμε σε σχέση με την εξέλιξή μας.
Αν η διαδρομή μου και ο σκοπός μου είναι η εξέλιξη γιατί εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι τη ζωή θα φέρω τα πράγματα, εγώ έλξω τα πράγματα που είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω. Ο Σασμός ήρθε όταν κάπως είχα εδραιωθεί, ένιωθα σίγουρη ότι πατάω στα πόδια μου και όντως ήταν ένα μεγάλο δώρο. Ήταν μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ, όλοι μας αγαπηθήκαμε πολύ, οι άνθρωποι έπαθαν εμμονή με αυτό. Αυτά τα τρία χρόνια ζήσαμε πολύ ωραία».
Ενώ εξομολογήθηκε πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









