Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ποια είναι η κυρία στην αγκαλιά του Διονύση Παναγιωτάκη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Καρρά;

18/09/2026 - 15:42 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης υπήρξε ζευγάρι με τη Νικολέττα Καρρά περίπου τέσσερα χρόνια και χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο. Πρόσφατα ο παραγωγός δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με μια εντυπωσιακή κοπέλα.

Όχι δεν ήταν η νέα σχέση αλλά η κόρη του! Πατέρας και κόρη νυχτοπερπάτησαν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά! «Η ώρα του πατέρα», έγραψε στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς! Από κάτω από το ποστ πολλοί «επώνυμοι» σχολίασαν τρυφερά την έξοδο πατέρα – κόρης!

Ποια είναι η κυρία στην αγκαλιά του Διονύση Παναγιωτάκη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Καρρά;

Σε συνέντευξή του είχε μιλήσει και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. «Η πανδημία βοήθησε στο να σπάσει το απόστημα. Μετά από αυτή τη συνθήκη θα δημιουργηθεί μια νέα συνθήκη. Όλοι έχουμε ευθύνη. Οι παραγωγοί έχουμε ευθύνη γιατί αυτά τα πράγματα γίνονται στους χώρους μας. Επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να είσαι λίγο πιο υπεύθυνος.

Ποια είναι η κυρία στην αγκαλιά του Διονύση Παναγιωτάκη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Καρρά;

Δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι σε εργαζόμενους με τρόπο που δεν θέλεις να σου φέρονται. Εμείς οι παραγωγοί έχουμε ευθύνη να επιβάλλουμε τον πολιτισμό στους χώρους εργασίας. Με τη δικαιολογία του καλλιτέχνη γίνονται εξωφρενικά πράγματα. Δηλαδή αν δεν σε πλακώσω στο ξύλο δεν μπορώ να σκηνοθετήσω.  Νιώθω μια χαρά που θα τακτοποιηθεί ο χώρος και θα γίνει κι ένας κώδικας δεοντολογίας και τον έχουμε προτείνει και εμείς να θεσπιστεί ως Ένωση Θεατρικών Παραγωγών.

Ποια είναι η κυρία στην αγκαλιά του Διονύση Παναγιωτάκη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Καρρά;

Δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις έναν άνθρωπο με πρόσχημα καλλιτεχνικούς σκοπούς. Δεν περίμενα αυτό το τσουνάμι. Πίστευα ότι θα αυτά θα συνέχιζαν να γίνονται. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιους από όσους καταγγέλλονται. Με αυτούς που ήξερα ακριβώς απέφευγα να συνεργαστώ. Εκεί που γινόντουσαν αυτά έχει ευθύνη και ο παραγωγός. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη για το θέατρο. Αυτοί οι άνθρωποι θα απομονωθούν. Οφείλουμε και το ΣΕΗ και εμείς οι παραγωγοί να δώσουμε τη δύναμη στα θύματα να μιλήσουν», είχε πει στην εκπομπή Dot.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.