Ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο είχε ο Χάρης Βαρθακούρης, με αποτέλεσμα να αναβάλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο, όπου επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Θοδωρή Φέρρη.
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε την περιπέτειά του μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας ότι γλίστρησε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς, και τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.

Ο τραυματισμός του ήταν τέτοιος που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι γιατροί τοποθέτησαν βίδες και μεταλλικές πλάκες στον αστράγαλό του, ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του.
Η εξέλιξη αυτή ανέτρεψε τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς η πρεμιέρα του με τον Θοδωρή Φέρρη αναβάλλεται για περίπου πέντε με έξι εβδομάδες.

«Έχω βίδες και λαμαρίνες στον αστράγαλο»
Ο Χάρης Βαρθακούρης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό του για την αναβολή των εμφανίσεών του.
«Φίλοι μου, γεια σας. Προχτές το βράδυ που έβρεχε καταρρακτωδώς γλίστρησα με αποτέλεσμα να συνθλίψω τον αστράγαλο μου. Εχθές το πρωί έκανα επέμβαση. Έχω βίδες και λαμαρίνες στον αστράγαλο. Δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου. Κατ’ επέκτασην και που θέλω να καταλήξω ότι την Κυριακή που οι υπό κανονικές συνθήκες θα ξεκινούσαμε με τον Θοδωρή παρέα στο Ποσειδώνιο. Αυτό αναβάλλεται.

Για ένα εύλογο διάστημα πέντε-έξι εβδομάδων. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω το Δεκέμβριο. Θα πρέπει να με υποστείτε με σκαμπό για τον πρώτο μήνα της επιστροφής μου. Έτσι θέλε το σύμπαν να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ για τις ευχές που εικάζω ότι κάποιοι θα στείλετε και τα περαστικά. Να είστε καλά».
Ελπίζει να επιστρέψει τον Δεκέμβριο
Παρά τον τραυματισμό και την επέμβαση, ο τραγουδιστής δεν έχασε το χιούμορ του. Μάλιστα, αστειεύτηκε με το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πραγματοποιήσει τις πρώτες του εμφανίσεις καθισμένος σε σκαμπό.
Ο Χάρης Βαρθακούρης υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου πέντε με έξι εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή, εκφράζοντας την ελπίδα να τραγουδήσει ξανά τον Δεκέμβριο.
Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένη νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του στο Ποσειδώνιο.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









