Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Παπανώτας: Μετά την Πετρογιάννη, έβαλε στο στόχαστρο και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Σε ενώνει μόνο το σεξ με τον σύντροφό σου;»

21/10/2026 - 20:31 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τη δήλωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σχετικά με την επιθυμία της να μην προσδιορίζεται από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Happy Day» του Alpha. Ο δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Νίκο Συρίγο, υποστηρίζοντας ότι, πέρα από τα κοινά ενδιαφέροντα, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνύπαρξη δύο ανθρώπων είναι να μοιράζονται έναν κοινό τρόπο σκέψης.

Η συζήτηση έγινε μετά την προβολή αποσπάσματος συνέντευξης που έδωσε η ερμηνεύτρια στον Χρήστο Τζίφα για το ROSA, με την πλήρη δημοσίευση να αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου.

Η θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το περιβάλλον της

Στη συνέντευξή της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξήγησε ότι οι απόψεις και η προσωπική της διαδρομή δεν ταυτίζονται απαραίτητα με εκείνες των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά της. Όπως είπε:

«Δεν είμαι ούτε του ανδρός μου, ούτε του πατρός μου και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Σαφώς έχω ένα περιβάλλον που δεν σημαίνει ότι συμφωνώ απόλυτα με ό,τι κάνει και με ό,τι λέει.

Όμως δεν μ’ αρέσει να με συσχετίζουν με αυτό το περιβάλλον».

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε, επομένως, ότι η παρουσία της σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό ή προσωπικό περιβάλλον δεν σημαίνει πως υιοθετεί αυτομάτως τις απόψεις και τις επιλογές των ανθρώπων που το αποτελούν.

Η απάντηση του Παπανώτα για τις σχέσεις

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε ότι η κοινή οπτική απέναντι στη ζωή αποτελεί βασικό στοιχείο μιας σχέσης.

«Σε μια σχέση δύο ανθρώπων, αν δεν έχεις και κοινά με τον άλλον, δεν είσαι μαζί. Δεν εννοώ κοινά γούστα. Κοινό τρόπο σκέψης. Είναι δυνατόν να είμαι εγώ, ας πούμε, ο επαναστάτης Ποπολάρος και η άλλη να είναι η συντηρητική ακροδεξιά;», σχολίασε.

Στη συνέχεια, επέμεινε ότι η σύνδεση δύο ανθρώπων δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στην ερωτική έλξη.

«Πάνω κάτω με τον άνθρωπό μας έχουμε έναν κοινό τρόπο σκέψης, αλλιώς δεν θα ήμασταν μαζί. Νομίζω εγώ. Εκτός αν μας ενώνει μόνο το σεξ. Αποκλείεται», πρόσθεσε.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.