Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Πένθος για τον σύντροφο της Μαρίας Κορινθίου, Γιώργο Καραθανάση

29/10/2026 - 08:26 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Γιώργος Καραθανάσης έχασε αγαπημένο του πρόσωπο και το αποχαιρέτησε με ένα ποστ στο instagram. Ο σύντροφος της Μαρίας Κορινθίου δημοσίευσε φωτογραφία του με τον εκλιπόντα και έγραψε: «Έφυγε από κοντά μας ένας άνθρωπος που για μένα δεν ήταν απλώς ένα μέλος της οικογένειάς μας ή της εταιρείας μας. Ήταν ο σοφός μου καθοδηγητής, ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου πάντα, σαν πραγματικός πατέρας.

​Σε κάθε βήμα, σε κάθε δυσκολία και σε κάθε χαρά, η αγκαλιά του, οι συμβουλές του και η απέραντη σοφία του ήταν το φως και το στήριγμά μου. Με έμαθε να βαδίζω με ήθος, καλοσύνη και αξιοπρέπεια.

​Η απουσία σου είναι αβάσταχτη, αλλά το αποτύπωμα που αφήνεις στην ψυχή μου είναι ανεξίτηλο. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερες, για την αγάπη σου και για το ότι υπήρξες ο φάρος μου. ​Καλό ταξίδι… Θα είσαι πάντα ζωντανός στην καρδιά μου». Η Μαρία Κορινθίου έβαλε μια ραγισμένη καρδιά κάτω από το ποστ.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.