Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωτοφανές ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες – «Δε σας επιτρεπω!»

30/10/2026 - 11:39 | | 3 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια εντελώς διαφορετική πλευρά της έδειξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια του GNTM βρέθηκε αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με την πρώην μάνατζερ και στενή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία οι σχέσεις τους έχουν πλέον οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την επιμονή των δημοσιογράφων, ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι δεν επιθυμεί να συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα. «Υπάρχει μία πολύ σοβαρή δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και απαγορεύεται όλοι ανεξαιρέτως να μιλάμε δημόσια γι’ αυτό από τον νόμο. Δεν υπάρχει καμία άλλη απάντηση σε αυτό από μένα, όπως το ξέρετε τόσο καιρό, πέρα από το σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρά την προσπάθειά της να αλλάξει θέμα, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, με την ίδια να απαντά σε ολοένα πιο έντονο ύφος.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει αναθεωρήσει τις απόψεις της για τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις, δήλωσε: «Στη ζωή μου γενικά έχω αναθεωρήσει τον όρο της φιλίας. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι φίλοι, αλλάζουν τα πράγματα. Πράγματα συμβαίνουν. Παιδιά, αυτά είναι ανθρώπινα». Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά της στις ευκαιρίες που δίνει στους ανθρώπους. «Πάρα πολλές ευκαιρίες δίνω στους ανθρώπους. Δεν δίνω μόνο μία. Πιστεύω πάρα πολύ στις ευκαιρίες. Υπάρχουν όμως και στιγμές που οι ευκαιρίες τελειώνουν και πηγαίνεις στο δια ταύτα», είπε.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η συζήτηση επέστρεψε στη δικαστική αντιπαράθεση και στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Είναι πραγματικά πολύ σοβαρή αυτή η δικαστική διαμάχη. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, αν σέβεστε τη Δικαιοσύνη, όχι εμένα, κάντε λίγο υπομονή. Κι εγώ που μου συμβαίνει έχω τεράστια υπομονή, όπως βλέπετε. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Εγώ δεν θα ήθελα να έχει αρχίσει, αν με ρωτάς, αλλά ξέρεις κάτι; Κάποια πράγματα στη ζωή μας πρέπει να τα κάνουμε για το δίκιο μας», τόνισε.

Μάλιστα, όταν δημοσιογράφος επιχείρησε να κάνει παραλληλισμό με άλλη υπόθεση, η παρουσιάστρια αντέδρασε ακόμη πιο έντονα. «Όχι, δεν θέλω να το πας πουθενά. Σε παρακαλώ πολύ. Μη με συγκρίνετε με καμία άλλη συνθήκη, με κανέναν άλλο άνθρωπο, με τίποτα. Είμαι εδώ, στέκομαι μπροστά σας. Δεν ακούτε τίποτα να έρχεται από κανένα περιβάλλον δικό μου. Είμαι εδώ, κυρία με την παγιέτα μου, και σας μιλάω πάντα, παιδιά. Πάντα», είπε εμφανώς φορτισμένη. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αρνείται να απαντήσει ακόμη και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις και να αποχωρεί, επαναλαμβάνοντας με ένταση: «Δε σας επιτρέπω! Είμαι κι εγώ άνθρωπος, παιδιά. Είμαι κι εγώ άνθρωπος».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.