Μια διαφορετική συνέχεια είχε η γνωριμία της Μαρίας Χατζηστεφανή με τη Μαρία Λαμπρόγλου, δημιουργό του brand «Perle Bags», μετά τη συνάντησή τους στο Dragons’ Den. Η επιχειρηματίας δεν επένδυσε τελικά στην πρόταση που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, ωστόσο επέλεξε να προβάλει τις χειροποίητες τσάντες της νεαρής δημιουργού από τη Θεσσαλονίκη, κρατώντας μία από αυτές σε εκδήλωση στο Λονδίνο.
Η παρουσίαση στο Dragons’ Den και η απόφαση για την επένδυση
Οι «Perle Bags» ήταν ανάμεσα στις επιχειρήσεις που αναζήτησαν επενδυτή στο επεισόδιο της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου. Η Μαρία Λαμπρόγλου παρουσίασε τις χειροποίητες τσάντες και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό της Μαρίας Χατζηστεφανή και της Ελευθερίας Ζούρου.
Η επιχειρηματική πρόταση, ωστόσο, δεν κατέληξε σε συμφωνία. Η δραστηριότητα αξιολογήθηκε περισσότερο ως προσωπικό δημιουργικό project παρά ως επιχείρηση με τις προοπτικές που αναζητούσαν οι επενδυτές. Παρά την εξέλιξη αυτή, η Μαρία Χατζηστεφανή αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την εκτίμησή της στη δουλειά της δημιουργού.
Η εμφάνιση στο Λονδίνο με τσάντα ελληνικού brand
Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, στο special event για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» στο Λονδίνο, η Μαρία Χατζηστεφανή συνδύασε φόρεμα David Koma με τσάντα από τη συλλογή της «Perle Bags». Παράλληλα, έκανε αναφορά στον επίσημο λογαριασμό του brand, δίνοντας δημοσιότητα στη δουλειά της Ελληνίδας δημιουργού.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τον ενθουσιασμό της Μαρίας Λαμπρόγλου, η οποία αναδημοσίευσε το σχετικό story και ευχαρίστησε δημόσια τη Χατζηστεφανή. Στο μήνυμά της υπογράμμισε ότι η επιλογή μιας χειροποίητης δημιουργίας, ακόμη και από μια γυναίκα που έχει πρόσβαση σε πανάκριβα είδη πολυτελείας, έχει τη δική της σημασία.
Το μήνυμα της δημιουργού για την επιλογή της Χατζηστεφανή
«Το αξιοθαύμαστο δεν είναι ότι μπορεί να κρατά μία πανάκριβη Hermès. Είναι ότι επιλέγει με την ίδια ευκολία να κρατήσει μία χειροποίητη τσάντα που της χάρισε η Μαρία, απλώς επειδή της άρεσε! Γιατί η πραγματική πολυτέλεια είναι να μη χρειάζεσαι την πολυτέλεια για να αποδείξεις ποια είσαι. Αυτό λέγεται προσωπικότητα. Να έχεις την αυτοπεποίθηση να επιλέγεις με βάση το γούστο σου και όχι την ετικέτα. Και τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Οι γυναίκες που ξεχωρίζουν πραγματικά δεν ακολουθούν την αξία των πραγμάτων. Τους δίνουν οι ίδιες αξία. Αγαπώ τις δυναμικές γυναίκες με άποψη, χαρακτήρα και προσωπικότητα!», έγραψε η Μαρία Λαμπρόγλου.
Έτσι, μια επιχειρηματική πρόταση που δεν οδήγησε σε επενδυτική συμφωνία στο Dragons’ Den απέκτησε μια διαφορετική συνέχεια, με τη δημιουργό των «Perle Bags» να βλέπει τη δουλειά της να προβάλλεται μέσα από την επιλογή της Μαρίας Χατζηστεφανή.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









