Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Βικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Μακρή: «8 χρόνια δεν είναι μαζί μου ο αντρούλης μου»

31/10/2026 - 19:25 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και η Βικτώρια Καρύδα τιμά τη μνήμη του συζύγου της με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δεν ξεχνά τον άνθρωπο που, όπως έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια, υπήρξε η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της.

Με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τον θάνατό του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς τη με λόγια γεμάτα αγάπη και νοσταλγία.

«Οχτώ χρόνια ακριβώς που δεν είναι μαζί μου ο αντρούλης μου! Η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

Με αυτή την προσωπική εξομολόγηση, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ακόμη στιγμιότυπο από την κοινή τους ζωή, εκφράζοντας τη βαθιά απουσία που εξακολουθεί να αισθάνεται.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.