Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SOCIAL CLUB

Πείνασε πάνω στη σκηνή! Ο Φέρρης σταμάτησε τη συναυλία για ένα… μπέργκερ

24/08/2026 - 09:21 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ένα διαφορετικό… διάλειμμα αποφάσισε να κάνει ο Θοδωρής Φέρρης την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής στη Ρόδο, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου στο Amphitheatre Night Club, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τη συναυλία να είναι sold out.

Κάποια στιγμή και ενώ οι θαυμαστές του περίμεναν να τον ακούσουν να ερμηνεύει την επιτυχία του «Εδώ», ο Θοδωρής Φέρρης αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για… φαγητό.

Ο τραγουδιστής ζήτησε από την ορχήστρα να συνεχίσει να κρατά το τέμπο και άρχισε να τρώει ένα μπέργκερ πάνω στη σκηνή, με τον κόσμο από κάτω να παρακολουθεί γελώντας την απρόσμενη στιγμή.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το φαγητό, κάνοντας ένα ιδιαίτερα αυθόρμητο σχόλιο για το μπέργκερ που απολάμβανε.

@marian_ootd Α ρε Φερρη!!! Τρελός κανονικός!! #φοργιου #fy #feris #lindos #night @Θοδωρής Φέρρης ♬ πρωτότυπος ήχος – Marian_ootd

Το περιστατικό έγινε ακόμη πιο ξεκαρδιστικό όταν, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, ο Θοδωρής Φέρρης πήρε ένα δεύτερο μπέργκερ και το έβαλε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, προφανώς για… αργότερα.

Και το «μενού» δεν σταμάτησε εκεί. Θαυμαστές τού πρόσφεραν στη συνέχεια και γλυκά, με τον τραγουδιστή αυτή τη φορά να προτιμά να τα κρατήσει και να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του.

@xara_k_tsekoura Την καλύτερη δουλειά κάνει 😂🤌🏻 Τα burger ήταν τοπ ! @Θοδωρής Φέρρης #fyp #ferris #rhodes ♬ original sound – balletscene

Τα στιγμιότυπα από τη συναυλία ανέβηκαν στα social media, με την αυθόρμητη κίνηση του Θοδωρή Φέρρη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.