Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Κωμικό ερωτικό τρίγωνο!

❱❱ Η επιτυχημένη σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα μιλά στην «Espresso» για τη νέα σειρά του Σκάι «Οσο έχω εσένα»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αλλοι λιάζονται ακόμα στις παραλίες και άλλοι… ιδρώνουν στο γράψιμο προκειμένου να ετοιμάσουν τη σειρά τους όπως την έχουν φανταστεί, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα βάζει την υπογραφή της στη νέα καθημερινή κωμική σειρά του Σκάι «Οσο έχω εσένα», που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου, στην prime time ζώνη του σταθμού, διεκδικώντας μια θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

H «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τη σεναριογράφο μάς είπε χαρακτηριστικά πως το εν λόγω σίριαλ, το οποίο είχε προσωρινό τίτλο «Πλούσιοι και φτωχοί», θα λέγεται τελικά «Οσο έχω εσένα».

Αλλαγή τίτλου

«Για ένα διάστημα δουλεύαμε τη σειρά με τον τίτλο “Πλούσιοι και φτωχοί” που ταιριάζει στο ξένο φορμάτ. Καταλήξαμε ωστόσο ότι στην ελληνική βερσιόν ταιριάζει καλύτερα το “Οσο έχω εσένα”» μας λέει η Ρένα Ρίγγα και συνεχίζει: «Εχουμε πάρει τη βασική ιστορία του σίριαλ από το αντίστοιχο της Κολομβίας, που έχει τίτλο “Pobres Rico”, αφήνοντας εκτός τα λατινοαμερικάνικα μουσικοχορευτικά στοιχεία που υπάρχουν σ’ αυτήν. Το σενάριο έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν φιέστες αλά ελληνικά με ζεϊμπέκικα και νησιώτικα. Δεν θεωρώ ότι η μουσική και ο χορός θα πρέπει να καλύπτουν μεγάλο μέρος κάθε επεισοδίου».

Οπως μας εξηγεί, ο τρόπος που δουλεύει θυμίζει εβδομαδιαία σειρά, όχι καθημερινή. «Τα 45λεπτα επεισόδια θα έχουν εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει και να έχει μια κινηματογραφική ματιά. Οσα γυρίσματα είδα μέχρι σήμερα είναι πολύ καλά. Περιμένω τώρα να δω ένα μονταρισμένο επεισόδιο για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την τελική εικόνα» σημειώνει και στη συνέχεια δίνει τα εύσημά της στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, ενώ αποκαλύπτει για το ατού της παραγωγής: «Είναι ότι έχουμε παλιούς και νέους ηθοποιούς που δένουν μεταξύ τους αρμονικά».

f2 7

Το ερωτικό τρίγωνο της ιστορίας σχηματίζουν ο Νικόλας Μπράβος, ο αντίζηλός του Παναγιώτης Καρμάτης και η ωραία Ευγενία Σαμαρά, την οποία διεκδικούν και οι δύο. Βέβαια ο Νικόλας Μπράβος δεν έχει να ανταγωνιστεί μόνο τον ερωτικό αντίζηλό του, αλλά και τον ξάδερφό του, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κουρούμπαλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους Κώστα Κόκλα, Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα, Μαρία Κωνσταντάκη, Χρήστο Σπανό, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Γιάννη Χατζηγεωργίου.

f3 0

Η Ρένα Ρίγγα έχει την αίσθηση ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ σκληρή όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, δεν κρύβει την αγωνία της για την ανταπόκριση του κοινού: «Ο κόσμος μπορεί να δει πια ό,τι θέλει στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγα λεπτά να κρίνει ποιες εκπομπές, από shows μέχρι σίριαλ, επιθυμεί να παρακολουθεί σε μόνιμη βάση. Πρέπει να είσαι “καμικάζι” για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στον έντονο ανταγωνισμό και να καταφέρεις να κερδίσεις το κοινό. Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να πάει καλά η εγχώρια μυθοπλασία και ο κόσμος να την αγαπήσει».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...