Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Θρίλερ με δυνατό καστ

❱❱ «Η επιστροφή» έρχεται στον ΑΝΤ1 από τον Οκτώβριο ως τα Χριστούγεννα σε 60 επεισόδια, που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσειςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τι γίνεται όταν ο 5χρονος Μάνος εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια των γονιών του ενώ κάνουν όλοι μαζί οικογενειακές διακοπές; Καταστρέφονται η γαλήνη, η ευτυχία και τα όνειρα των μελών της οικογένειας.

«Η επιστροφή», η νέα σειρά που έρχεται από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και Σπύρου Μιχαλόπουλου, αναμένεται να μας κόψει την ανάσα με την πλοκή της και τις υπέροχες ερμηνείες των πρωταγωνιστών της…
Τη μάνα ενσαρκώνει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και στους υπόλοιπους ρόλους θα δούμε τους Αλέξανδρο Σταύρου, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Μπουγιούρη και μια πλειάδα γνωστών συναδέλφων τους.

Το χαμένο παιδί

Η ιστορία αφορά την εξαφάνιση ενός παιδιού και την πίκρα και τον πόνο που αφήνει πίσω του αυτό το γεγονός σε όλη την οικογένεια και ειδικά στη μητέρα του, που 20 χρόνια μετά ακόμη το αναζητά!

Η παραγωγή, σύμφωνα και με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη, θα διαρκέσει περίπου έως τα Χριστούγεννα και θα προβληθούν συνολικά 60 επεισόδια.
Ολα ξεκινούν, λοιπόν, όταν μια πενταμελής οικογένεια αρχίζει ένα καλοκαιρινό ταξίδι. Ξαφνικά και ενώ οι γονείς και τα παιδιά τους είναι στην παραλία, ο μικρός Μάνος εξαφανίζεται.

27 f2

Οι δύο γονείς τρελαίνονται και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον εντοπίσουν, ενώ κινητοποιούνται και οι Αρχές για να τον βρουν. Μάταια όμως, καθώς τα ίχνη του μικρού δεν εντοπίζονται.

Ενα τηλεφώνημα στον πατέρα του αγοριού (Αντώνης Καρυστινός) είναι αρκετό για να καταλάβει ότι τελικά κάποιος απήγαγε τον γιο του, αφού τον ενημερώνουν πως η αρπαγή έγινε για να βιώσει και εκείνος τον πόνο και την απώλεια. Αρα πρόκειται για μια πράξη εκδίκησης.

Ο πατέρας, για να διατηρήσει τη συνοχή της οικογένειας, δεν αποκαλύπτει το τηλέφωνο του απαγωγέα στα άλλα μέλη και ειδικά στη μητέρα.
Εκείνη δεν έχει σταματήσει να τον αναζητά και να στεναχωριέται βλέποντας τα πράγματά του. Και ενώ όλοι πιστεύουν ότι δεν θα τον δουν ποτέ ξανά, εμφανίζεται ένας νεαρός ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο Μάνος.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο πατέρας του Μάνου έχει προσλάβει τον νεαρό για να τον παραστήσει, ώστε να δώσει και πάλι ζωή στη σύζυγό του. Σε αυτό βοηθά ο πραγματικός πατέρας του Μάνου, ο οποίος δίνει το αίμα του, ώστε το τεστ DNA να είναι συμβατό και άρα πιστευτό στην οικογένεια.

Τι συνέβη, όμως, στον αληθινό Μάνο; Και αυτός ο νεαρός που έφτασε στο σπίτι τους και θα τον υποδυθεί, εκτός από την ταυτότητά του, κρύβει και άλλα μυστικά; Πόσο τελικά γνωρίζουμε τα μέλη της οικογένειάς μας, τις προθέσεις τους, τα μυστικά τους, και πόσο κινδυνεύουμε από αυτά και όχι από τους ξένους;

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...