Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Βιτσιόζος» ο Γιάννης Αϊβάζης!

❱❱ Ο ηθοποιός μιλά για τη σειρά «Εγκλημα και πάθος» και τις ερωτικές σκηνές του επεισοδίου «Η απαγωγή»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Εγκλημα και πάθος» για τον Γιάννη Αϊβάζη! Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, με τον τίτλο «Η απαγωγή», που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1.
Υποδύεται έναν επιτυχημένο κτηματομεσίτη, τον Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Αλεξάνδρα Καλατζή (Στεφανία Γκουρνέλου), που καταλήγει στον θάνατο!

«Το μοιραίο πάθος που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα ερωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και προσθέτει: «Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις ερωτικές σκηνές, κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τις σκηνές με ρεαλισμό… Ηταν αρκετά δύσκολο, λοιπόν, να προσπαθείς να μεταφέρεις το πάθος και να πείσεις σκηνοθέτη και θεατές».

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Γιάννη Αϊβάζη σε πιο… soft ρόλους. Πόσο δύσκολο ήταν να μπει στην ψυχοσύνθεση του ήρωά του; «Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο. Βεβαίως, όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος και να μην επηρεάζομαι από τη μια ή την άλλη πλευρά. Σίγουρα ήταν δύσκολο να υποδυθώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ήταν από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές μου! Είχε τεράστιο ενδιαφέρον το να μπω στον τρόπο σκέψης του». Τον ρωτάμε αν φοβάται την κριτική, τι θα ειπωθεί για την ερμηνεία του μετά την προβολή του επεισοδίου. «Η δουλειά μου δεν είναι να ακούω σχόλια» μας λέει και προσθέτει: «Εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης. Για μένα δεν έχει σημασία αν ο ρόλος είναι ακραίος ή όχι. Ο ηθοποιός κάνει τέχνη, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει» λέει.

Πώς αντέδρασε η σύζυγος και συνάδελφός του Μαρία Κορινθίου, όταν την ενημέρωσε ότι θα υποδυθεί έναν βιτσιόζο άντρα σε ένα επεισόδιο με πολλές ερωτικές σκηνές; «Το μόνο που της είπα είναι ότι είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω» μας απαντά λακωνικά και κατόπιν αναφέρεται στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, με τον οποίο συναντώνται πρώτη φορά στο πλατό. «Οταν σου κάνουν μια πρόταση, τα πρώτα πράγματα που εξετάζεις είναι το κείμενο, ο χαρακτήρας που θα υποδυθείς και, φυσικά, το ποιος θα σε καθοδηγήσει. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Αρβανίτη και το ήθελα πάρα πολύ» τονίζει και συμπληρώνει: «Ηταν να συνεργαστούμε και το 2008, αλλά έκανα την “Παταγονία” στο Mega. Ετσι, τώρα που με προσέγγισε πάλι και με εμπιστεύτηκε για αυτόν τον ρόλο, ήταν μεγάλη μου χαρά».

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας, ο Γιάννης Αϊβάζης τοποθετείται και σε όσα έχουν γραφτεί για τη σειρά «Εγκλημα και πάθος», ότι δηλαδή μοιάζει με αντίστοιχες του εξωτερικού. «Το γούστο είναι υποκειμενικό και αυτό που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη είναι η μοναδικότητα που διακρίνει κάθε δουλειά του. Δεν θα σταθώ στα κακεντρεχή σχόλια… Εγώ ξέρω ότι η τηλεόραση έχει ανοίξει και πάλι για τους ηθοποιούς! Υπάρχουν πολλές σειρές μυθοπλασίας, κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...