Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Καλόγρια στον πλανήτη Alpha

❱❱ Η Νικολέτα Βλαβιανού μπαίνει στη σειρά «Ελα στη θέση μου» με έναν αμφιλεγόμενο ρόλο και τα κάνει όλα άνω κάτω!Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Με έναν αμφιλεγόμενο ρόλο επιστρέφει στην τηλεόραση η Νικολέττα Βλαβιανού… Η ηθοποιός προστίθεται από τη Δευτέρα στο καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου» υποδυόμενη την καλόγρια!

«Εγώ ως καλόγρια μπαίνω στη σειρά, αλλά δεν μ’ αφήνουν ν’… αγιάσω» λέει στην «Espresso», δίνοντάς μας μια γεύση του τι πρόκειται να δούμε.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη μητέρα του Ζούβα (Αναστάσης Κολοβός), η οποία έχει παιδευτεί πολύ στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Η Ζαφειρία ή Ζέφη, όπως θέλει να την αποκαλούν, έρχεται ντυμένη μοναχή, αλλά επειδή η λαμογιά φαίνεται να είναι κληρονομική στο σόι τους, κρύβει πολλά μυστικά. Και μέσα σε όλα γεννιέται κι ένα αναπάντεχο ειδύλλιο με τον Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος), την ίδια ώρα που η Σίλβια (Αντρη Θεοδότου) την καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι σχέσεις τους δεν περνούν διά πυρός και σιδήρου.

«Τη σειρά την έβλεπα τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά δεν προλάβαινα, γιατί εργαζόμουν κι εγώ. Ξέρω όμως ότι πάει πολύ καλά και παίζουν και αρκετοί φίλοι μου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, η Μαρία Φιλίππου, ο Μάνος Ιωάννου είναι μερικοί από αυτούς. Τώρα λοιπόν μπήκα με μεγάλη χαρά σε αυτή τη σειρά, που έχει, εκτός από καλό καστ, και πολύ καλή σκηνοθεσία» αναφέρει στην εφημερίδα μας η Νικολέτα Βλαβιανού και προσθέτει για τον ρόλο της: «Είναι ένας ρόλος παράξενος, θα έλεγα, περίεργος και δεν έχω ξανακάνει τέτοιο ρόλο. Και τα παιδιά με τα οποία έχω σκηνές, ο Αναστάσης Κολοβός, που υποδύεται τον γιο μου, αλλά και η Αντρη Θεοδότου, που υποδύεται τη νύφη μου, είναι καλά παιδιά και καλοί ηθοποιοί». Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, η… μοναχή Νικολέτα Βλαβιανού μπαίνει στη σειρά τη Δευτέρα και «από ό,τι ξέρω, οι εμφανίσεις μου θα διαρκέσουν τουλάχιστον για ενάμιση μήνα», όπως μας ενημερώνει.

zafeiria 9

Παράλληλα, η ηθοποιός «τρέχει» και με τις θεατρικές της δουλειές. «Τελείωσα τις “Μάγισσες της Σμύρνης” και τώρα με την “Ευθαλία του Γαλατά”, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ, κάνω παραστάσεις σε διάφορους δήμους. Από χειμώνα θα είμαι με την κυρία Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Και από Σμύρνη… Σαλονίκη”, που θα παιχτεί στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου» μας λέει.

«Η πολυκατοικία»

Σχολιάζει, επίσης, και τις φήμες για επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η πολυκατοικία», στον Σκάι αυτή τη φορά. Η ηθοποιός, που υποδύθηκε τη σύζυγο του διαχειριστή Παύλου Χαϊκάλη, βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο: «Μακάρι να ξαναγίνει η “Πολυκατοικία”. Το άκουσα κι εγώ, αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. Ηταν να γίνει η συνέχειά της το 2011, αλλά δεν… προχώρησε λόγω κρίσης. Θα ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε από όλη την οικογένεια. Μακάρι να μας πουν ότι θα γυριστεί ξανά».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...