Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Επένδυση» στη μυθοπλασία

❱❱ Ο ΑΝΤ1, έτοιμος να χτυπήσει και τη νέα σεζόν τον ανταγωνισμό με την πετυχημένη φετινή «συνταγή»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Ο ΑΝΤ1 αμέσως μετά το Πάσχα θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, ώστε να είναι έτοιμος για να… χτυπήσει τον ανταγωνισμό, άσχετα με τον χρόνο των εθνικών εκλογών το φθινόπωρο.

Για ακόμα μία σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου θα επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία, που φέτος του έφερε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ετσι, θα προχωρήσει από τον Οκτώβριο με τον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Πέτα τη φριτέζα» με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Πηνελόπη Πλάκα και Τζένη Μπότση, αλλά θα δώσει το πράσινο φως και στη ρομαντική κομεντί «Μην ψαρώνεις», με τους Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Λεκάκη να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ερωτική σχέση υπό αντίξοες συνθήκες.

Εδωσαν τα χέρια

Οι υπεύθυνοι προγράμματος του ΑΝΤ1 έδωσαν ακόμη τα χέρια με τους συντελεστές της δραματικής παραγωγής «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ταμίλα Κουλίεβα και Ντόρα Μακρυγιάννη έχουν κλέψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από Οκτώβριο θα δούμε, επίσης, τη φιλόδοξη σειρά εποχής «Αγριες μέλισσες», η οποία θα γυριστεί στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ αυτή την περίοδο το κανάλι αξιολογεί και άλλα σενάρια, καθώς θα εντάξει από τον Ιανουάριο του 2020 ακόμη ένα σίριαλ ποιοτικών προδιαγραφών. Στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1 θα δούμε, επίσης, και το sequel της σειράς «Το καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια.

min psarwneis mikrofwno

Σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία, το κανάλι του Αμαρουσίου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με όλα τα δυνατά του ονόματα. Θα δούμε, λοιπόν, ξανά στο πόστο της τη Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό», τη Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» και τη Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing». Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα παραμείνει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night show» του και ίσως και με την παρουσίαση ακόμη μίας παραγωγής.

Στον ενημερωτικό τομέα ανανέωσε ήδη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος θα μας πληροφορεί κάθε πρωί για την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ σταθερά το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα έχει για ακόμη μία σεζόν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι θα γίνει, όμως, με τις μεγάλες βραδινές παραγωγές; Το κανάλι θα δρομολογήσει το νέο μουσικό talent show «The Four», που βασίζεται στην ισραηλινή παραγωγή «The Final Four». Οντισιόν σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει. Ολοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περιμένουν για να έρθει η σειρά τους και να βγουν στο πλατό. Εκεί υπάρχουν μια τετραμελής κριτική επιτροπή αλλά και ακόμα τέσσερις συμμετέχοντες με ταλέντο. Κάθε παίκτης θα πρέπει να λάβει τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και να επιλέξει με ποιον από τους τέσσερις τραγουδιστές που υπάρχουν ήδη στη σκηνή θα διαγωνιστεί. Το κοινό θα κρίνει ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει και κάπως έτσι θα κυλάει το παιχνίδι μέχρι τον τελικό νικητή. Ακόμη ο ΑΝΤ1 έχει αγοράσει και έχει τα πνευματικά δικαιώματα του ξένου προγράμματος «Ninja Warriors», το οποίο απαιτεί παίκτες με υψηλές αθλητικές ικανότητες από τους συμμετέχοντες, αλλά και ένα τεράστιο στούντιο. Στο β΄ μισό της σεζόν θα συνεχιστεί και το «Your face sounds familiar», που φέτος είχε την καλύτερη χρονιά του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...