Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Από ήρεμη νοικοκυρά, αιμοσταγής δολοφόνος

❱❱ Η μίνι σειρά μυστηρίου «The Sinner», με την Τζέσικα Μπίελ, έρχεται στο Star.

Ολοι ξέρουν ποιος το έκανε… Κανείς όμως δεν ξέρει γιατί! Γιατί μια ήρεμη νοικοκυρά μαχαίρωσε μπροστά σ’ όλο το χωριό έναν νεαρό με επτά μαχαιριές;

Το Star ποτέ δεν ξεχνά την ταυτότητά του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει επενδύσει στην prime time ζώνη του σε reality παραγωγές όπως το «MasterChef» και «Greece’s Next Τop Μodel», ωστόσο για πολλούς τηλεθεατές παραμένει ο σταθμός των δημοφιλών ξένων σειρών και ταινιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού, βλέποντας και την επιτυχία της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix στο νεανικό κοινό, σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αγορά μίνι σειρών, οι οποίες ολοκληρώνονται σε έξι, οκτώ ή 12 επεισόδια και κερδίζουν τις εντυπώσεις διεθνώς. Ετσι, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το Star θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του το μίνι σίριαλ μυστηρίου «Τhe Sinner», που θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23.00 και Πέμπτη στις 22.00.

Στο «The Sinner», που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Γερμανίδας συγγραφέως Πέτρα Χάμεσφαρ, πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Μπίελ, η οποία επανέρχεται στην τηλεόραση έπειτα από έντεκα χρόνια απουσίας με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, ενώ υπογράφει και την παραγωγή της σειράς. Η ηθοποιός για την ερμηνεία της ως Κόρα Τανέτι ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και για βραβείο ΕΜΜΥ. Μαζί της συμπράττουν οι Μπιλ Πούλμαν και Κρίστοφερ Αμποτ.

Ποια είναι όμως η Κόρα Τανέτι; Πρόκειται για μια φαινομενικά ήρεμη, καθημερινή γυναίκα, που ζει με τον άνδρα της, τον γιο της και τα πεθερικά της, ενώ εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση. Η ζωή της κυλά ήσυχα, αλλά όλα ανατρέπονται απροσδόκητα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ενώ βρίσκεται με την οικογένειά της σε μια όμορφη λίμνη απολαμβάνοντας χαρούμενες στιγμές, η Κόρα έχει ένα βίαιο ξέσπασμα που συμβαίνει απρόσμενα και κυρίως ανεξήγητα.

Θύμα της, ένας νέος που διασκέδαζε με την παρέα του ακούγοντας το αγαπημένο του τραγούδι, ο οποίος πέφτει νεκρός ύστερα από επτά μοιραίες μαχαιριές. Η Κόρα, λουσμένη στο αίμα, έχει διαπράξει ένα φρικιαστικό έγκλημα χωρίς να υπάρχει προφανής αιτία και αφορμή. Το σοκ για όλους είναι μεγάλο!
Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς μια απλή μητέρα και σύζυγος μπόρεσε να δολοφονήσει με αυτήν την αγριότητα έναν άγνωστο. Ούτε καν η ίδια η Κόρα. Στο μυαλό της είναι όλα μπερδεμένα, τι ξέρει, τι θυμάται, τι νομίζει ότι θυμάται, τι είναι ψέμα, τι είναι αλήθεια. Δεν τίθεται θέμα ομολογίας ενοχής, όλοι είδαν τι συνέβη και θεωρητικά η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Aπαντήσεις

Ομως ο ντετέκτιβ Χάρι Αμπροουζ ζητεί επίμονα απαντήσεις για το φρικτό περιστατικό. Από την πρώτη συνάντησή του με την Κόρα αντιλαμβάνεται ότι κάποια τραυματική εμπειρία πυροδότησε τα σκοτεινά τούνελ του μυαλού της και οδήγησε το χέρι της στην αποτρόπαια πράξη. Και είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι και να ανακαλύψει το ταραγμένο οικογενειακό παρελθόν της για να δώσει απάντηση στην ερώτηση που βγαίνει από τα χείλη όλων: «Μα γιατί;»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...