Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αθερίδης: «Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν σε ρωτά! Ερχεται τσακ μπαμ»

❱❱ Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για τον ρόλο του στο «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1 και για την τηλεόραση που πέρασε στην εποχή του Νetflix

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ηταν η ευχάριστη έκπληξη στο δεύτερο μισό της σεζόν! Η σειρά «Μην ψαρώνεις» στον ΑΝΤ1, που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον 1.200.000 τηλεθεατών (!) κάθε Τετάρτη με την προβολή του νέου επεισοδίου, έχει ενθουσιάσει και τον πρωταγωνιστή της Θοδωρή Αθερίδη.

«O κόσμος αγαπά τα ελληνικά σίριαλ. Αγαπά τις ωραίες ιστορίες, την ωραία σκηνοθεσία, το καλό καστ» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος στη συνέχεια μιλάει με ενθουσιασμό για τη συγκεκριμένη δουλειά. «Εχουμε να κάνουμε με μια ρομαντική, τρυφερή ιστορία αγάπης, με δύο διαφορετικούς κόσμους. Εγώ υποδύομαι έναν χήρο, με τέσσερα παιδιά, δουλευταρά, που έχει βάλει στην άκρη την προσωπική του ζωή για την οικογένειά του, αλλά και για τα κοινά. Εχει και μια σοβαρή ερωτική σχέση με τη συνάδελφό του στην ιχθυαγορά, που την υποδύεται μοναδικά η Φαίδρα Δρούκα, αλλά δεν θέλει γάμους και πανηγύρια. Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει η Σάντυ… Η Μαρία Λεκάκη υποδύεται μια γυναίκα που την έχει παρατήσει ο άνδρας της, με τρία παιδιά, και αναγκάζεται να εργαστεί, να αλλάξει συνοικία, ενώ πριν ζούσε μέσα στα πλούτη» λέει ο ηθοποιός.

«Ο κεραυνοβόλος έρωτας, όμως, δεν σε ρωτά. Ερχεται τσακ μπαμ κι εσύ προχωράς χωρίς να ξέρεις πού η ζωή σε πάει. Και οι δύο λοιπόν θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους, όταν η αληθινή αγάπη τούς χτυπήσει την πόρτα! Θα δουν τη ζωή ξανά με χαμόγελο, ψάχνοντας ίσως το πιο σημαντικό: έναν σύντροφο ζωής, τον οποίο θα σέβονται, θα θαυμάζουν και θα αγαπούν, και θα τους κάνει καλύτερους ανθρώπους» μας λέει.

Τι πιστεύει, όμως, ο Θοδωρής Αθερίδης για τη σημερινή τηλεόραση; Στέκεται στο ύψος της ή το επίπεδο έχει πέσει τραγικά με την προβολή των realities; «Η τηλεόραση έχει περάσει στην εποχή του Νetflix, των μεγάλων σειρών που μπορείς να τις δεις όποτε θες. Θεωρώ ότι η μυθοπλασία είναι αυτή που κρατά την τηλεόραση ζωντανή» αναφέρει.

f2 5

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για την κωμική παράσταση «Art» στο Μικρό Παλλάς, την οποία σκηνοθετεί και όπου πρωταγωνιστεί, με τους Αλκι Κούρκουλο και Γιώργο Πυρπασόπουλο. Το έργο της Γιασμίνα Ρεζά αφορά τη φιλία τριών ανδρών, που δοκιμάζεται με αφορμή έναν ζωγραφικό πίνακα αφηρημένης τέχνης. Του ενός είναι επιλογή του και τον αγοράζει και οι άλλοι δύο τον θεωρούν σκουπίδι.

«Πρόσχημα»

«Πιστεύω ότι το 80% των κρίσεων μεταξύ των ανθρώπων δεν αφορά όσα διατυπώνονται τη στιγμή της διαφωνίας. Υπάρχουν άλλες αναγωγές. Ο πίνακας είναι το πρόσχημα, συμβολίζει κάτι. Οι άνθρωποι στο 80% άλλα λένε, άλλα εννοούν. To βάρος μιας αληθινής συζήτησης δεν μπορεί κανένας εύκολα να το κουβαλήσει και τα πάντα συζητούνται γύρω γύρω. Εχουμε μάθει να κρύβουμε τα συναισθήματά μας, με αποτέλεσμα η επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας να γίνεται ακατανόητη και δύσκολη» τονίζει ο ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...