Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι «Αγριες Μέλισσες»… πετάνε τη φριτέζα στο «Καφέ της Χαράς»

Με το βαρύ πυροβολικό του θα χτυπήσει ο ΑΝΤ1 τη σεζόν 2020-2021! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όχι μόνο θα συνεχιστούν για δεύτερη σεζόν οι «Αγριες μέλισσες» αλλά το πράσινο φως έχει πάρει και το σίριαλ των Χάρη Ρώμα – Αννας Χατζησοφιά «Το καφέ της Χαράς» που θα το δούμε ακόμη και σε τρίτο κύκλο!

  • Από την Μαρία Ανδρέου

Η είδηση δεν είναι μόνο ότι τα δύο δυνατά όπλα του ΑΝΤ1 συνεχίζουν αλλά και ότι το εισιτήριο για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν θα πάρει και η κωμική παραγωγή «Πέτα τη φριτέζα» με τον Γιάννη Μπέζο, καθώς έχει αποδείξει ότι έχει φανατικό κοινό και μπορεί να αντεπεξέλθει στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Φ7

Με βασικό πιλότο τη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 ως οικογενειακό κανάλι εξοστρακίζει τα ριάλιτι από το πρόγραμμά του και ψάχνει σειρές που θα ενθουσιάσουν το κοινό, όπως συνέβη με τις «Αγριες μέλισσες». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ξένων τηλεοπτικών καναλιών, αλλά δεδομένου ότι φέτος θα παραχθούν 150 επεισόδια αυτό δεν διευκολύνει την πώλησή τους, όπως μας είπε υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1, αφού η λογική στο εξωτερικό είναι η δημιουργία 10 έως 12 επεισόδια, την οποία έχει εδραιώσει το Netflix στις σειρές.

Ιδανικό θα ήταν για τον ΑΝΤ1 να συνέχιζε ως σίκουελ η κωμική σειρά «Εγκλήματα», καθώς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας και των ηρώων, αλλά το θέμα είναι τι θα αποφασίσουν ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου και οι πρωταγωνιστές. Κατά τα άλλα ο ΑΝΤ1 θα προχωρήσει και τη σεζόν 2020-2021 με το οικογενειακό σόου «Υour face sounds familiar», το οποίο συμφωνήθηκε να συνεχιστεί έβδομη σεζόν με τη Μαρία Μπεκατώρου και την ίδια κριτική επιτροπή.

Επίσης στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν όλοι οι τηλεστάρ του σταθμού, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιώργος Λέντζας με την πρωτότυπη εκπομπή «Football stories», που ταιριάζει με το οικογενειακό προφίλ του σταθμού.

Τέλος, όπως μας τόνισε το ηγετικό στέλεχος του ΑΝΤ1, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε στο κανάλι τους «Ράδιο Αρβύλα», ενώ δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και για την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα μας τόνισε με νόημα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι περιζήτητη. Θεωρείτε ότι ο Αlpha θα την αφήσει να φύγει; Η Ελένη έχει ακόμη να πουλήσει ένα πολύ γερό χαρτί. Την παρουσίαση ενός βραδινού σόου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...