Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Το ΕΣΡ «φιμώνει» την Κουτσελίνη!

❱❱ Ρίχνει «μαύρο» (19 με 21 Μαρτίου) στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star για την υπόθεση ΤοπαλούδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η οικογένεια της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά την πρωτοφανή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να… φιμώσει την παρουσιάστρια αποφασίζοντας την τριήμερη διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το διάστημα 19 με 21 Μαρτίου και την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στη Νέα Τηλεόραση Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρία του Star, οι τραγικοί γονείς της φοιτήτριας βρίσκονται δίπλα στη δημοσιογράφο ως «σύμμαχοι» στην περιπέτεια που περνάει.

Ο λόγος που οδήγησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να πάρει αυτή την πολύ σκληρή και αδιανόητη απόφαση είναι, όπως κυκλοφόρησε ευρέως χθες, ο τρόπος που η εκπομπή παρουσίασε τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ κάνει λόγο για «προσβολή μνήμης τεθνεώτος, για την ποιότητα του προγράμματος και για την ακατάλληλη προβολή του θέματος καθώς την ώρα μετάδοσης βλέπουν τηλεόραση και μικρά παιδιά». Από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας πληροφορηθήκαμε ότι η ίδια δεν έχει λάβει ακόμη τη σχετική απόφαση και ότι ενημερώθηκε για την «καμπάνα» από συνάδελφό της του τηλεοπτικού ρεπορτάζ κι έπειτα τη διάβασε σε διαδικτυακές ιστοσελίδες.

Από άνθρωπο του καναλιού ενημερωθήκαμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είναι πολύ δυσαρεστημένη από την απόφαση της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, καθώς η οικογένεια Τοπαλούδη όχι μόνο τής έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την τιτάνια προσπάθεια της ίδιας και της ομάδας της ώστε να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της, αλλά την έχει καλέσει και προσωπικά στο σπίτι της. Η ίδια, μάλιστα, σχεδόν καθημερινά μιλά με ρεπόρτερ της εκπομπής για να βοηθήσει το έργο τους με νέες πληροφορίες.

Οπως μάθαμε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έχει εκφράσει τις ευχαριστίες του στη Ζήνα για τον σεβασμό που έδειξε στην υπόθεσή τους και την ψυχολογική της υποστήριξη απέναντί τους και έχει αποφασίσει να γράψει και σχετικό γράμμα προς το ΕΣΡ. Από την άλλη μεριά, το νομικό τμήμα του σταθμού έχει προβληματιστεί, όπως ενημερωθήκαμε, από την αυστηρότητα της απόφασης αυτής, καθώς είναι η πρώτη φορά που το ΕΣΡ αποφασίζει την προσωρινή διακοπή μιας εκπομπής. Ετσι πρόκειται να προχωρήσει άμεσα σε αίτηση θεραπείας και με τα στοιχεία που θα έχει -όπως π.χ. την έγγραφη υποστήριξη της οικογένειας Τοπαλούδη- θα ζητήσει την αλλαγή του προστίμου.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο μια εκπομπή σαν τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», που δεν είχε λάβει ως τώρα ούτε καν σύσταση από το ΕΣΡ και δεν έχει ούτε κάποια μήνυση ή αγωγή στο ενεργητικό της για θέμα που έχει προβάλει, να παίρνει ένα τόσο βαρύ πρόστιμο, τη στιγμή που όλα τα κανάλια, από δελτία ειδήσεων μέχρι εκπομπές, έχουν προβάλει με ρεπορτάζ το συγκεκριμένο αποτρόπαιο έγκλημα καθώς και το δράμα της οικογένειας Τοπαλούδη.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες του σταθμού, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους επί της ουσίας σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κάνοντας ως και τηλεμαραθωνίους για συγκέντρωση χρημάτων. Γιατί τέτοιος ζήλος από το ΕΣΡ;

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...







Μποζουκια Αθηνα