Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025

«Το Πρωινό» επιστρέφει ανανεωμένο και σε νέα ώρα

«Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα είναι η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια για ψυχαγωγία και ενημέρωση, και επιστρέφει φέτος στον ΑΝΤ1 πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Παράδειγμα θέλησης!

Μάθημα ζωής για όσα άτομα αντιμετωπίζουν κάποια αναπηρία δίνει...

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Πορτοκάλογλου – Η επίσημη ανακοίνωση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου μετά από έντονη αδιαθεσία. Η εταιρία παραγωγής που οργανώνει τις συναυλίες του εξέδωσε

«Έσβησε» ο Ινδιάνος συμπρωταγωνιστής του Κέβιν Κόστνερ

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, την ώρα που...

Fashion χήρες!

❱❱ Η Βικτώρια Καρύδα, πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ανέβηκε ξανά στο catwalk 

❱❱ Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη.

Στις 31 Οκτωβρίου η Βικτώρια Καρύδα ένιωσε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της, όταν έμαθε το τραγικό μαντάτο της δολοφονίας του συζύγου της Γιάννη Μακρή, λίγα λεπτά αφότου είχε κατέβει από την πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, στην επίδειξη της Kathy Heyndels.

Πέντε ολόκληρους μήνες μετά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», χήρα πλέον, ανέβηκε ξανά στο catwalk για λογαριασμό της ίδιας διοργάνωσης και του ίδιου οίκου μόδας.

Η Βικτώρια, μετά τον τραγικό χαμό του άντρα της και πατέρα των παιδιών της, αποτραβήχτηκε για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, έχει αρχίσει να επανέρχεται στα κοσμικά στέκια. Το πρώτο βήμα της ήταν να ενεργοποιήσει και πάλι τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας ως επί το πλείστον αναρτήσεις για τον αγαπημένο της σύζυγο που έχασε.

Απόλυτα συνεπής

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες εμφανίστηκε στα γενέθλια καλού φίλου της σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας και την περασμένη Παρασκευή ξάφνιασε ευχάριστα τα πλήθη στο fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handamade, δείχνοντας στην πασαρέλα ρούχα από τη συλλογή «Mirage». Η Βικτώρια, όπως πληροφορηθήκαμε, υπήρξε απόλυτα συνεπής στο ραντεβού της με τους ιθύνοντες της επίδειξης κι αφού αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του μακιγιέρ Φρέντυ Καλομπράτσου, περπάτησε στο catwalk που έχει στηθεί στο Ζάππειο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Αριστερά: Η Βικτώρια Καρύδα. Δεξιά: Η Ιωάννα Μπέλλα


Αριστερά: Ο «γαμπρός» Στράτος Τζώρτζογλου. Δεξιά: Ο Μάνος Πανταζής

Στο ίδιο show παρουσιάστηκε και η νέα συλλογή «Vintage Voyage» του Τάκη Γιαννέτου με guest star τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος έκανε με την ευκαιρία και πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού στην πασαρέλα, αφού σε λίγους μήνες θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα. Επανεμφάνιση στο catwalk για την επίδειξη του brand Giannetos πραγματοποίησε και ο παλαίμαχος του μόντελινγκ Μάνος Πανταζής.


Αριστερά: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Δεξιά: Η Εφη Αναστασοπούλου

Οσο για τη συλλογή «Mirage» της Kathy Heyndels, εντυπωσιακές δημιουργίες έδειξαν ακόμη η Ιωάννα Μπέλλα, η Εφη Αναστασοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη

Σπάνια κοσμική εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου (φωτό δεξιά) στην AXDW. Μπορεί κατά καιρούς να ακούγεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο η πάλαι ποτέ πρώτη κυρία της χώρας αγαπά τη μόδα και θέλει να ενημερώνεται γι’ αυτήν, παρότι από την εμφάνισή της μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι δεν την ακολουθεί κιόλας…

Το outfit που επέλεξε για να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade ήταν μαύρο κολάν με ασημιές λεπτομέρειες, flat μαύρα μποτάκια και μαύρη γούνα. Λεπτομέρεια που έδωσε χρώμα, τα τιρκουάζ σκουλαρίκια.

Στη θέα της, όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά, μια και δεν έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε συχνά σε τέτοιου είδους σουαρέ.

Ρίγη συγκίνησης στην πασαρέλα από δύο μαχητές της ζωής

Μαθήματα ζωής από δύο δυνατούς ανθρώπους, που ανέβηκαν στην πασαρέλα της 25ης AXDW με τα αναπηρικά αμαξίδιά τους. Η Γεωργία Καλτσή, η οποία είχε ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κηφισίας το 2015, και ο ΑμεΑ πρωταθλητής στην κολύμβηση Αντώνης Παππάς συμμετείχαν το απόγευμα του Σαββάτου στο show του fashion brand Celebrity Skin. O ταλαντούχος σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στον χώρο της μόδας και επιφύλαξε αυτή τη συγκινητική έκπληξη για το κοινό.

Οπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Γεωργία Καλτσή: «Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στον τάφο. Ολα τα θυμάμαι. Κανείς από την παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα».


Η Γεωργία Καλτσή και ο Αντώνης Παππάς

Οσο για τον Αντώνη Παππά; Και στη δική του περίπτωση ένα σοβαρό τροχαίο, που συνέβη το 2003, προκάλεσε εκτεταμένη βλάβη στη σπονδυλική του στήλη. Η ενασχόλησή του με την κολύμβηση άρχισε το 2013 και μόλις δύο χρόνια μετά συμμετείχε στο Spetses Mini Marathon, καταφέρνοντας να τερματίσει, καταγράφοντας μάλιστα και πολύ καλό χρόνο. Ακόμη, ήταν ο πρώτος αθλητής σε πανελλήνιο επίπεδο που τερμάτισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αγωνιστικό αμαξίδιο.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασυγκράτητο το γνωστό ζευγάρι στη Μύκονο – Τρελά ερωτευμένοι μετά από 11 χρόνια γάμου

Μα τι έρωτας και πάθος είναι αυτός! Το ζευγάρι «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό μας φακό σε παραλία της Μυκόνου

Παντρεύεται ο Παύλος Βαρδινογιάννης με την Κατερίνα Μπιρμπίλη τον Σεπτέμβριο

Ακόμα ένας γάμος για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, λίγους μήνες...

Μερακλής ο Αρης!

Ενα ανέμελο καλοκαίρι σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα πέρασε ο...

Τα νυχτοπερπατήματα της πεθεράς του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Μύκονο

Η Μιράντα Πατέρα βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για...

Σικάτη και κούκλα η μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού

Κι όμως αυτή η κυρία έχει κόρη γνωστή ηθοποιό 54 χρονών! Μα τι DNA είναι αυτό που έχουν μαμά και κόρη.

Δείτε ποιος 70χρονος πρωταγωνιστής είναι ερωτευμένος με γνωστή 46χρονη

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος με μεγάλη επίσης διαφορά ηλικίας!

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Οι πρώτες εικόνες από τη βάπτιση του γιου τους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα βάπτισαν τον...

«Κουμπαριά» του Στράτου Τζώρτζογλου με τη μαφία – Τον πάντρεψε αρχινονός της Κρήτης

Αδελφικός φίλος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου είναι ο ένας...