Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά. Δημιουργήστε μια…

ΚΡΙΟΣ: Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις θα είναι καλοπροαίρετες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο με τη διπλωματία σας θα τελειώσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων. Μην καλομαθαίνετε τους άλλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική ζωή σας με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν, υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, κάντε και καμιά τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλά δοκιμάστε άλλη ημέρα. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Να θυμάστε ότι η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά. Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε, αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη για όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούργια πορεία. Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους.

ΙΧΘΥΣ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα σας βγει σε καλό. Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και το οικονομικό κομμάτι της ζωής σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...