Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να…

ΚΡΙΟΣ: Θα σας ανακουφίσει σταδιακά η γρήγορα πρόοδος σε τομείς της ζωής σας όπου ήδη έχετε προσφέρει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση. Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μπείτε μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές ανησυχίες σας, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που ορθώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά, σας βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό σας στίγμα σε ό,τι διεκδικείτε. Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας, φτάνει έως εδώ.

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μη γεμίζετε άγχος, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, δείχνοντας ενδιαφέρον και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας. Μια συνεργασία στον επαγγελματικό χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να τελειώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις αναμενόμενες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας γιατί είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε σύμφωνα με την έμπνευσή σας. Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως, για να πάρετε, πρέπει και να δώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, αλλά να είστε επιφυλακτικοί. Μην τα βλέπετε όλα ιδανικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας θεωρείτε υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία. Αποβάλετε ό,τι σας πονάει και σας πληγώνει, για να καταλάβετε τις ανάγκες σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...