Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Πάρτε το απόφαση ότι κάποια κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας για να…

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και απαιτείται υπομονή και από τους δυο σας για να μη χαλάσετε ό,τι έχετε χτίσει μαζί. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη και τα προβλήματα δεν έχουν αυξηθεί, όλο και κάτι σάς φταίει και ξεσπάτε στον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν πεισμώνετε, είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας. Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί σε όλα και μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας, ώστε να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Χρειάζεται όμως να δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ηθικές αξίες σας σάς επιβάλλουν να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Αποφύγετε να υιοθετήσετε ένα σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει, και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα βελτιωθούν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς στα εργασιακά θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας. Εχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, λόγω συνθηκών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερμηνεύστε τα λόγια κάποιων συνεργατών σας για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μη επαναπαύεστε στους άλλους, γιατί θα είστε έρμαιο των επιθυμιών τους. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηρίξτε τους φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες, γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Οταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείτε σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αποκαλύψετε προσωπικές στιγμές σας σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Εξασφαλίστε κάποιες στιγμές για τη χαλάρωσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πάρτε το απόφαση ότι κάποια κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας, εξαιτίας αυτών.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ