Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 6 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει

ΚΡΙΟΣ: Κάντε από τώρα έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σας για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Επιβάλλεται να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις σας και κάποιες ίσως τις οδηγήσει σε ρήξη. Δεν πρέπει να σας αποσυντονίζουν οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν σήμερα τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια νέα γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, γιατί δεν είστε ευνοημένοι οικονομικά. Με ένα μικρό ταξιδάκι μπορείτε να συνδυάσετε εργασία και ανανέωση της ερωτικής σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει τη στήριξή σας και την υποστήριξή σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σας θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα σας. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει προοπτική στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε, γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που καθημερινά σας προκαλούν άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και τις εργασιακές σχέσεις σας. Οι δυσκολίες σάς δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας. Προωθήστε προσωπικές επιδιώξεις σας και ζητήστε ό,τι πραγματικά αξίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και από άτομα κύρους μπορείτε να φτάσετε ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να επιτύχετε σπουδαία πράγματα στη συνέχεια. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Απαιτούνται, ακόμα, αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως βασικό στόχο σας θέτετε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα σας βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, πρέπει να εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ