Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 9 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς…

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και με πολλά. Με ό,τι και αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από εδώ και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Αυξήστε ταχύτητα, γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας, που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ανάγκες στον χώρο του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό και μην αφήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας για πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά μόνο σε αυτά που έχουν περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε από αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η μέρα να μη συμπαραστέκεται απόλυτα στις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια, που θα λάβετε ανέλπιστα. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...