Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Οκτωβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας με τα φιλικά σας πρόσωπα και τα άτομα της οικογένειάς σας φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη…

ΚΡΙΟΣ: Ο επιθετικός τρόπος σας δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί από τους συνομιλητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε απαιτείται να συμπεριλάβετε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπερβολές σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να αποφευχθούν, ώστε να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα που είναι πιθανόν να προκύψουν. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις, όταν αυτές σάς ζητηθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείτε.

ΛΕΩΝ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας με θέρμη, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τις επιθυμίες σας σε τάξη και μην παρασύρεστε από την κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας. Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν, πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΖΥΓΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα αλλά και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστική διάθεση, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων, που μπορείτε να στηριχθείτε πάνω τους, ώστε να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, και ο λόγος θα είναι κάποιες νέες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους είχατε χαθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό θα σας ενθουσιάσει. Πρέπει όμως να είστε προνοητικοί και να προγραμματίσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, αποφεύγοντας να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας με τα φιλικά σας πρόσωπα και τα άτομα της οικογένειάς σας φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας αυτό το διάστημα και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Λόγω κάποιων συμπτώσεων και απρόσμενων γεγονότων τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε τα σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ