Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής ζωής σας από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να…

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε ευκαιρίες για να αυξήσετε τον κοινωνικό κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στους τομείς που προσπάθησαν οι άλλοι να τη ρίξουν. Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίστε και σταθμίστε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρότι ο επαγγελματικός τομέας δεν θα δεχτεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς σχέδια για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μη διαιωνίζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι πού μπορούν να σας χρησιμοποιούν ή να σας εκμεταλλεύονται. Λειτουργήστε διπλωματικά, αν κάποια βασική επιθυμία σας, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση.

ΛΕΩΝ: Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής ζωής σας και οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δεν θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής ζωής σας από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δεν γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν σήμερα με τον σύντροφό σας θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ό,τι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιον τρόπο τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναζήτηση της αλήθειας και του θάρρους να την αντιμετωπίσετε θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές υποθέσεις σας. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά, θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό χώρο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...