Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28-29 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε περισσότερο μία συνεργασία που είναι στα σκαριά, γιατί δεν θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές δυσκολίες σας. Ενα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Μην επιτρέπετε σε συγγενείς να ανακατεύονται στα ζητήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια νέα γνωριμία θα σας απορροφήσει, ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό χώρο θα αναστείλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Για να βρείτε την εσωτερική γαλήνη, μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν, για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να δεχτείτε τις αλλαγές στον εργασιακό χώρο, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε και να μην το αφήσετε μόνο στα λόγια. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με τα εργασιακά θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από άτομο κύρους του εργασιακού χώρου σας, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, για να αποφύγετε τις παγίδες στην επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλεται να κοιτάξετε την υγεία σας, για την οποία αδιαφορείτε. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται να σας λύσουν τα χέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας από τους στόχους σας θα καθυστερεί, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα διεκπεραιώνετε όλα μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να δεχθείτε πλήγμα στον οικονομικό τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, εκτός από χρόνο, χρειάζονται και υπομονή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ