Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 30 Οκτωβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και…

ΚΡΙΟΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς όπου δραστηριοποιείστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις, και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό.

ΛΕΩΝ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε, λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό το να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε διαφορετικό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας. Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λάθος χειρισμούς στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα, παράλληλα με τα σημεία που σας «φρενάρουν». Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών ζητημάτων σας με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Στον εργασιακό χώρο έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...