Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 31 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας, που ολοένα βελτιώνεται, θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική ενέργειά σας. Ετσι θα είστε σε θέση να…

ΚΡΙΟΣ: Μιλήστε για τις ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν το καλό παιδί που δεν λέει ποτέ «όχι». Μην αντιδράτε μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσουν το αίσθημα της αδυναμίας και η ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα πριν ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και μη λειτουργείτε με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε, αφού τις περισσότερες φορές είστε εσείς που το συντηρείτε. Πάντως τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν τόνο ανανέωσης και αισιοδοξίας.

ΛΕΩΝ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές που είναι ευθύνη άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη. Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας, που ολοένα βελτιώνεται, θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική ενέργειά σας. Ετσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που έως τώρα φάνταζαν στα μάτια σας ιδιαίτερα δύσκολες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία για να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να πείτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν στην πορεία και θα αφορούν κυρίως τον αισθηματικό τομέα. Να έχετε, λοιπόν, τον νου σας, αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε πιο σταθερές βάσεις τη σχέση σας, αν έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας, ή να τη διακόψετε, αν ο σύντροφός σας στάθηκε κατώτερος της αγάπης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τι λέτε στον σύντροφό σας για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που έχετε για τις κινήσεις του θα φέρουν κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...