Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής ζωής σας, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Αντί να πτοείστε από τον…

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας, μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Οι αντοχές σας αυξάνονται, επομένως θα ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Εχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής ζωής σας, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΛΕΩΝ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι, μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως αισθανθείτε μετέωροι στη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε αρχίζει να δικαιώνεται. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πιο σίγουροι για τις προσεγγίσεις σας, που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική ζωή σας. Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Συγκεντρωθείτε στις καινούργιες επιλογές σας και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη γοητεία και το χαμόγελό σας μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...