Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Νοεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως επικοινωνήστε σωστά και…

ΚΡΙΟΣ: Πλέον μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο, με ανανεωμένο προφίλ και καινούργιο στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα προκαλέσετε πολύ καλή εντύπωση σε εκείνους που θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούργιες θέσεις ως προς το άμεσο συμφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή ημέρα σας κάνει κάπως τρελούτσικους και, παράλληλα, λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και τα επαγγελματικά θέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι όποιες δυσκολίες. Προβληματισμούς θα έχετε λόγω των συναισθηματικών εξάρσεων και της στάσης σας απέναντι σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες: στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και στο να είστε δραστήριοι ώστε να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα, που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες σε πρακτικό επίπεδο θα είναι πιο βολικές, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά θέματά σας με αισιοδοξία και, ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφάλειας, θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των αλλαγών που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα για τη γενική κατάσταση. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Παρακολουθήστε σεμινάρια τα οποία θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις εξετάζετε αποστασιοποιημένα, και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες για φλέγοντα ζητήματα, προτού βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η ημέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται ότι έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η ημέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας προγραμματίζοντας τις κινήσεις σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...