Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4-5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να…

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθησή σας και να μην εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε κάθε περίπτωση που σας απασχολεί τα υπέρ είναι πιο πολλά από τα κατά. Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια για τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική ζωή σας. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία με διπλωματικό τρόπο και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Δεχθείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμη και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και για το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Εχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε ότι θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμη και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλου σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τίποτε δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνει άγχος και αγωνία. Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...