Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικώντας καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες πριν…

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να μείνετε μακριά από προκαταλήψεις και νοοτροπίες που σας κρατούν πίσω. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και προχωρήστε σε επιτυχείς νέες διαμορφώσεις. Αξιολογήστε τις πιθανότητές σας για ένα άνοιγμα στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι οξυμένη και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλες οπτικές γωνίες τα γεγονότα της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να βρείτε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα κάνουν θαύματα. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί για ένα νέο άνοιγμα στον εργασιακό χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες. Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να βρείτε έξυπνες ιδέες, τις οποίες θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά ευνοημένες θα είναι η δημιουργικότητα και η γόνιμη φαντασία σας. Θα ανακαλύψετε πολλά σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Γίνετε πιο πιστοί στο εγώ σας και κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν οφείλονται μόνο στην τύχη οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, αλλά και στις επιλογές σας. Ενεργοποιήστε την υπευθυνότητά σας και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τα άτομα γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικώντας καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες πριν ανοίξετε το στόμα σας. Αν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας, δεν πρόκειται θα επιτύχετε την οικονομική άνοδο που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε πλέον να ξεπεράσετε το σύμπλεγμα της μετριότητας, αφού οι ικανότητές σας έχουν αποδειχθεί. Σας δίνεται η δυνατότητα να πετύχετε την αναβάθμιση σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε μπορείτε να διεκδικήσετε με πάθος τα δικαιώματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη. Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία σας. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Στη σχέση σας με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε στον σωστό τόπο και χρόνο. Αν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν, όλα θα πάνε καλά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...