Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 13 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε σιγά σιγά, μετά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που σημειώθηκαν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό χώρο, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες σας δραστηριότητες αλλά και οι προσωπικές σας αναζητήσεις. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος κοιτάζοντας μόνο το σήμερα. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά, χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες, και μην εξαρτιέστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα όσον αφορά τις υποθέσεις σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας σχετίζονται με πολλές νέες γνωριμίες που θα κάνετε, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν να σας δώσουν πράγματα για το μέλλον. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε τις επαγγελματικές εκκρεμότητές σας, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής χωρίς να σας αποσπούν τα προβλήματα. Αν οι διαρκείς εναλλαγές στην καθημερινότητα σάς έχουν κουράσει, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα, αλλά να θυμάστε πως τα αισθηματικά, τα οικονομικά και τα θέματα καριέρας θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Επιβάλλεται οι αισθηματικές επιλογές σας να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας θα είναι πιο ικανοποιητικές από αυτές που περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να βελτιώνονται με τις λύσεις που έχετε βρει. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε τα παράπονά σας σε άτομα που έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καινούργιοι στόχοι σας θα είναι ένα βήμα μπροστά, ώστε να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε σημαντικά από φίλους σας και αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας κάνοντας όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε σιγά σιγά, μετά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που σημειώθηκαν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό χώρο, αλλά η προσπάθειά σας να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας θα σας κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα και μη χάνετε την αισιοδοξία σας σε αναποδιές. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εναλλαγές περιβάλλοντος αλλά και συναισθημάτων θα είναι τόσες που αποκλείεται να πλήξετε. Επιδιώξτε να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες, ώστε να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...