Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 15 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής ζωής σας. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να…

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής ζωής σας. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά θέματα, ώστε να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Εχετε πολλές δραστηριότητες, οι οποίες δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Εχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Επιβάλλεται να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα, όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας προτού κάνετε μια σημαντική επένδυση. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει, θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας κουράζουν. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση να σας χαλάσει τη διάθεση. Βοηθήστε ένα αγαπημένο πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών προβλημάτων του. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Δεν θα είστε υποτονικοί, αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...