Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 15 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής ζωής σας. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να…

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής ζωής σας. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά θέματα, ώστε να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Εχετε πολλές δραστηριότητες, οι οποίες δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Εχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Επιβάλλεται να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα, όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας προτού κάνετε μια σημαντική επένδυση. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει, θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας κουράζουν. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση να σας χαλάσει τη διάθεση. Βοηθήστε ένα αγαπημένο πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών προβλημάτων του. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Δεν θα είστε υποτονικοί, αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ