Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 16 Νοεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το…

ΚΡΙΟΣ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλλεται να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε. Μην επιτρέπετε σε πρόσωπα από το παρελθόν να σας χαλούν τη διάθεση. Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού φίλου σας που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει. Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά. Γίνετε αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Εχετε πολλά καλά στοιχεία, αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε.

ΛΕΩΝ: Αν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο. Με τη βοήθεια της φαντασίας σας και της διαίσθησής σας μπορείτε να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θέστε όρια και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να περιορίσετε την επικίνδυνη τάση σας να ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα μαζί, πριν να είναι αργά. Η βοήθεια ατόμων που σας πιστεύουν και σας αγαπούν θα συντελέσει ώστε να νιώσετε ανακούφιση από την εξέλιξη διάφορων θεμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων καταστάσεων. Τα πολλά μπερδέματα μπορεί να γίνουν κουραστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι. Πρέπει να προβείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα κι αν είναι οδυνηρό για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και γενικά με την υγεία σας. Είναι καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγο παραπάνω για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτό σας να γίνει η πυξίδα σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σημειωθούν αρκετές καθυστερήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σχέδιά σας, γεγονός που θα σας κάνει να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη έγκαιρη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...