Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές όπου θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα…

ΚΡΙΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με φιλίες και κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά. Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή ζωή σας προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί τα σχέδιά σας να δείχνουν κάποια άνοδο, όμως, επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και βρείτε καινούργια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στον προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρασκήνιο θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας, θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό και τον προσωπικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές όπου θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμάτε και τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό. Προωθήστε τα δημιουργικά σχέδιά σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα είναι αρκετά δημιουργική, αλλά, επειδή σας περιμένει αρκετή πίεση, θα ήταν καλό, αν σας δίνεται η δυνατότητα να πάτε τώρα διακοπές έστω και λίγο, να το κάνετε, για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για αργότερα που θα τις χρειαστείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...