Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 22 Νοεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και δεχτείτε αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε…

ΚΡΙΟΣ: Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο, που σας αγαπάει. Ισως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και δεχτείτε αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα. Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Με άστοχες ή λάθος κινήσεις προκαλείτε την τύχη σας, κάτι που είναι άδικο.

ΛΕΩΝ: Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας με ουσιαστικό διάλογο. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς. Μην αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής. Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματά σας και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά. Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Βάζοντας μπροστά τη λογική θα αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας, που δεν σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπεράστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα, για να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας, ξεκινώντας από αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο σας. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να βελτιώσετε κάποιους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με τους φίλους σας – κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...