Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως, εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να …

ΚΡΙΟΣ: Ξεχωρίστε τις βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί όπου εσείς θέλετε. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος, όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί έως τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως, εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΛΕΩΝ: Μόνο έτσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλείμματα από τα εργασιακά θέματα, για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε για ένα καλύτερο μέλλον, που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας. Ασχοληθείτε τόσο με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν τον χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν προτού φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας με καθαρό μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ: Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε τον σύντροφο ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ