Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και, επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις…

ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την εμφάνισή σας και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και, επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα περάσετε καλύτερα, αν διαφωνήσετε λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να φουντώσει ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Δώστε μάχες, όπου χρειαστεί, χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους. Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, που δεν θα σας είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και, σεβόμενοι τις απόψεις τους, θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αλλά αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Θα σας απασχολήσουν πάλι τα οικονομικά σας, που -όπως φαίνεται- θα είναι ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα. Αναβάλλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική επιτυχία. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που να σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε την άτακτη συμπεριφορά σας, αφού σας οδηγεί σε καινούργιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας....