Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

«Love actually» Ή… μάπα το καρπούζι;

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τη...

Σε αναζητήσεις για το τελικό πάνελ οι υπεύθυνοι της εκπομπής που ετοιμάζεται...

Ντόρος έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο για το πότε...

Θάνος Κιούσης: «Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα...

Ο Θάνος Κιούσης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Ο «πρίγκιπας Φρεντ» της Χίλτον έβγαλε μόνος του τα μάτια του

Κατηγορίες για ενορχήστρωση δολοφονίας με πληρωμένο δολοφόνο απαγγέλθηκαν στον...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και, επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις…

ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την εμφάνισή σας και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και, επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα περάσετε καλύτερα, αν διαφωνήσετε λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να φουντώσει ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Δώστε μάχες, όπου χρειαστεί, χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους. Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, που δεν θα σας είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και, σεβόμενοι τις απόψεις τους, θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αλλά αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Θα σας απασχολήσουν πάλι τα οικονομικά σας, που -όπως φαίνεται- θα είναι ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα. Αναβάλλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική επιτυχία. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Κίνημα υποστήριξης για τη Μιμή Ντενίση, που δεν το βάζει κάτω για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ξεσήκωσε θύελλα υποστήριξης, από επωνύμους και μη, Ελληνες και...

Zευγάρια σε πίστες, θέατρα και fashion shows

Παντού πάνε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Από μπουζούκια...