Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Η ρευστότητα, η…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε την υγεία σας και μη φορτώνετε τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Δεν θα σας λείπουν ούτε η ενέργεια ούτε η αποφασιστικότητα. Κάντε επαφές που θα αφορούν τα οικονομικά σας λειτουργώντας πάντα με λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και συχνά θα χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με άτομα της οικογένειας και γενικώς ακίνητης περιουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στα συναισθηματικά σας, ενισχύοντας περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε γοητευτικοί. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και, αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα. Βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σχέδιά σας και θέστε νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες. Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα είναι και εμφανής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι σε κάποιον όμορφο χειμερινό προορισμό για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σμπαραλιάστηκε Maserati στον Κηφισό

Ενα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον Κηφισό, το...