Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Ανοίγοντας τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να αποφύγετε ενέργειες…

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Ανοίγοντας τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιθυμίες που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια. Μια συνάντηση με φίλους ή καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε μεγάλα περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη, θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη τη θέλησή σας ώστε να πετύχετε καλύτερη αξιολόγηση από τους συνεργάτες σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας σώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε απολογισμό της κατάστασης. Αντιμετωπίστε με επιφυλακτικότητα τα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορεί εύκολα να διορθωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές, δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν πράξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως, αν θέλετε να περάσετε καλύτερα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε προς το παρόν ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα δοθούν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, μην τους αφήνετε όμως χωρίς έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις, τις αγοροπωλησίες και, κυρίως, αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην αρχίσετε σημαντικές ενέργειες. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ