Ζώδια: Προβλέψεις Παρσκευής 8 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά είναι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οποιουδήποτε είδους παρανομίες…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε, αν νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα τα συμφέροντά σας. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία για την οποία βρισκόσασταν στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δεν σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες αυτό τον μήνα, προκειμένου να αναθεωρήσετε κάποιες από τις στάσεις σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας, ακόμα και αν οι πιέσεις που σας ασκούνται είναι πολλές.

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλλετε να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές γύρω σας και να κλέψετε την παράσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερα εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δώσουν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά είναι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οποιουδήποτε είδους παρανομίες, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε. Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μη μένετε σε παλιές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο, με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σάς στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί όπου χρειάζονται. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις, θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομούλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας, να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους, θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε πολλά να θέσετε υπό τον έλεγχό σας αυτό τον μήνα. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, που συναντάει αρκετές δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές. Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σάς αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ