Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί, αντί να κερδίσετε χρόνο, θα…

ΚΡΙΟΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις σας με την τόλμη και τη γοητεία σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ό,τι τάξατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα, μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σχέδιάμ σας. Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και για να αρχίσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι δεν έχετε σταθερή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Αναπτύξτε προτερήματα και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Κάντε ταξίδια, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική δύναμη και αντοχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί, αντί να κερδίσετε χρόνο, θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγήν ιχθύος. Θα έρθουν στην επιφάνεια διλήμματα πώς να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας, όσο το δυνατόν γίνεται, τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες. Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...