Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κάποιος και κάντε την υπέρβασή σας για…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας. Εάν περνάει από το χέρι σας, αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεχείς και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύπτετε τα συναισθηματικά κενά σας. Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε να εκφράζετε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν. Ξεπεράστε όσα σας ταλαιπώρησαν αρκετά στο παρελθόν για να αναζωογονηθείτε. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία σας, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές σας αισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να απλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες και δυσεπίλυτες.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Αν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κάποιος και κάντε την υπέρβασή σας για να πετύχετε την αποδέσμευση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά και να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι πολυτέλεια να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους, λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Αλλάξτε δρόμο, αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε νέα πνοή στην ερωτική ζωή σας κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Αρχίστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...